01 - Case ontwerper van het
Heracles uit-shirt

Foto: Heracles Almelo
ontwerp van het heracles almelo uitshirt, design, voetbal shirt ontwerp ontwerp van het heracles almelo uitshirt, design, voetbal shirt ontwerp

Door spelers, club, directie en fans gekozen tot het uitshirt voor 2019-2020

Cofus wist met het blauwe shirt ontwerp het winnende uitshirt te worden voor Heracles Almelo seizoen 2019-2020. Tussen ruim 100 ontwerpen wist het shirt op te vallen en te worden verkozen door spelers, club, directie en later ook door de fans.

Een uitdagend project

Een ontwerp bedenken die past bij de club, vernieuwend is en dat niet al door andere clubs in de wereld word gedragen was een uitdaging. Maar met resultaat!

Een minimalistisch maar krachtig ontwerp dat zeer goed werd ontvangen bij de club en fans

Het blauwe shirt is een verloop van de Heracles kleur blauw tot donker blauw. Het shirt symboliseert een verloop van tijd, komt krachtig over, is minimalistisch, is niet te veel poes pas en vernieuwend.

Het blauwe shirt is een verloop van de Heracles kleur blauw tot donker blauw. Het shirt symboliseert een verloop van tijd, komt krachtig over, is minimalistisch, niet te veel poes pas en vernieuwend.

Uitverkocht in de fanshop en shirt in de Media

Dat het shirt goed ontvangen is bij de fans en club blijkt ook uit de verkoop van het shirt in de fanshop. Het shirt was meerdere keren uitverkocht!

Het shirt en Maarten werden ook opgemerkt door de Twentse krant Tubantia, regionale omroep Oost, ROC van Twente en diverse sport websites. | foto: Heracles Almelo

ontwerp van het heracles almelo uitshirt, design, voetbal shirt ontwerp
⚔️ Vrijblijvend eens sparren? Neem contact op!
Bekijk cases